Hoe werkt het?

Heel eenvoudig:
1 Jij stuurt ons de foto, 2 wij doen de rest.

Dat betekent ondermeer:

  • We kijken je fotobestand na en verwijderen de achtergrond.
  • We drukken in hoge kwaliteit op een stevig 7mm cardboard of kunststof.
  • We snijden met de laser netjes rond het lichaam.
  • We voegen er een ruggesteun bij, om de YouDisplay rechtop te laten staan.
  • We verzenden het naar jou in een stevige kartonnen verpakking.
Lifesizer - Productie - Achtergrond weghalen

Achtergrond weghalen

Standee - Productie - Stevig karton

Stevig 7mm cardboard

Levensgrote pop - Productie - Ruggesteun

Ruggesteun

Hoe hoog is een YouDisplay?

Dat bepaal je zelf. Bij het uploaden van de foto word je gevraagd een hoogte in cm in te geven. Dan kan je mensen immers exact levensgroot laten maken.

Opmerking:
Elk type YouDisplay heeft een maximale breedte. De YouDisplay Budget is bijvoorbeeld maximaal 80cm breed. De YouDisplay Pro is maximaal 95cm breed, de Pro Large dan weer 115cm.

Indien, bij de door jou opgegeven hoogte, het hele lichaam van de persoon op de foto breder is dan de maximale breedte, dan verkleinen we het beeld en passen we de hoogte in verhouding aan. Al zullen we je wel steeds vooraf waarschuwen. Je kan dan nog steeds een andere foto insturen.

We willen zeker zijn dat je krijgt wat je verwacht!

Wat kan ik allemaal laten maken?

Alles eigenlijk: foto's van jezelf, je partner, jullie beiden, vrienden, bekenden, kinderen, foto's voor in je eigen winkel, je kantoor, voor op je beursstand, ...

Moet een persoon er volledig, van kop tot teen, op staan?

Het is natuurlijk aangewezen dat de persoon er volledig zichtbaar op staat. Maar het is niet noodzakelijk. We kunnen immers ook enkel het bovenlichaam afdrukken, of vanaf de knieën.

Moeten het personen zijn?

Nee hoor, je kan evengoed displays van dieren, gebouwen, voorwerpen, fictieve figuren, ... laten maken. Alles is mogelijk!

Waaraan moet de foto voldoen?

1. De file die je upload moet in een van volgende formaten zijn: jpg, jpeg, pdf, tiff, tif, png, bmp of psd. En de file mag maximum 64 megabyte groot zijn.

2. De foto zelf is best in een zo hoog mogelijke resolutie. Hoe hoger immers, hoe gedetailleerder we kunnen afdrukken. We hanteren zelf als richtlijn een minimum van 1000 pixels in de hoogte. (Let op: een foto kan een hoge resolutie hebben en toch onscherp zijn. Zie hieronder om effect van je foto bestand op voorhand zelf in te schatten.)

Zijn foto's genomen met een smartphone goed genoeg?

De camera's in smartphones worden steeds beter en beter. Foto's genomen met een iPhone zijn meestal goed genoeg, op twee voorwaarden: 1) de foto is genomen bij voldoende omgevingslicht, en 2) je onderwerp vult bijna het hele scherm.

Voor andere smartphone toestellen gelden dezelfde voorwaarden plus eentje extra: de camera moet minstens 8 (en liefst 16 megapixels of meer) hebben.

Heb je reeds een foto file klaar en wil je weten of hij goed genoeg is? Wat gaat het effect zijn als levensgrote YouDisplay?

Zoom in op het belangrijkste deel (meestal het hoofd), en dit tot wanneer het hele scherm ermee gevuld is. Zo zal het er dan ongeveer uitzien in het echt.

Ga zeer zeker ook eens een paar meter naar achter staan om er naar te kijken. Wanneer je foto in te lage resolutie is, kan het bijvoorbeeld zijn dat je pixels krijgt bij uitvergroten. Dat is niet noodzakelijk een probleem. Dat effect verdwijnt immers wanneer je het vanop afstand bekijkt.

foto inschatting levensgrote pop

Nog andere tips als ik de foto moet nemen?

  • Je neemt de foto best tegen een zo licht mogelijke achtergrond. 
  • Zorg voor een zo hoog mogelijke resolutie en zoveel mogelijk licht.
  • Probeer je onderwerp het hele beeld te laten vullen.
  • Houd de camera halverwege de hoogte van de persoon (of ander onderwerp) die je fotografeert. Op die manier zijn alle lichaamsonderdelen in de goede verhoudingen, en krijg je geen verwrongen beeld.

We hebben een hele reeks tips en adviezen voor jou op een rij gezet. Met duidelijke illustraties.

Verpakking?

De YouDisplay wordt je in een stevige verpakking van ongeveer 1 op 1 meter opgestuurd. Om geen schade in transport op te lopen, is de YouDisplay daarbij dubbelgeplooid.

Eens je hem uit de verpakking haalt, kan je hem openplooien en er de ruggestand aanzetten. Die leveren we je natuurlijk mee, en opzetten kan eenvoudig op 30 seconden. Zie ook de handleidingen hoe je dat best doet.

Levertijd?

Standaard duurt het ongeveer zeven werkdagen eer je je bestelling thuis ontvangt. Elke YouDisplay is immers een uniek stuk die voor jou moet gemaakt worden.

Van zodra je de bestelling hebt geplaatst, beginnen we er meteen aan. De foto wordt nagekeken, de achtergrond verwijderd, geprint, uitgesneden en stevig verpakt. Vanaf dan kan de YouDisplay naar jou worden gestuurd.

We doen er alles aan om de YouDisplay zo snel mogelijk tot bij jou te krijgen.

Enige vragen?

Snellere levering nodig?
Twijfels over je foto?
Speciale prijsofferte gewenst?

Stuur ons een berichtje.
Wij helpen je zo snel mogelijk verder!