Levertijd

Standaard duurt het ongeveer een vier tot zes werkdagen eer je je bestelling thuis of op kantoor ontvangt. Elke YouDisplay is immers een uniek stuk dat voor jou moet gemaakt worden. Van zodra je de bestelling hebt geplaatst, beginnen we er meteen aan. De foto wordt nagekeken, de achtergrond verwijderd, geprint, uitgesneden en stevig verpakt. Vanaf dan kan de YouDisplay naar jou worden gestuurd. We doen er alles aan om de YouDisplay zo snel mogelijk tot bij jou te krijgen.

Verpakking

De YouDisplay wordt je in een stevige verpakking van ongeveer 1 op 1 meter opgestuurd. Om geen schade in transport op te lopen, is de YouDisplay daarbij dubbelgeplooid. Eens je hem uit de verpakking haalt, kan je hem openplooien en er de ruggenstand aanzetten. Die leveren we je natuurlijk mee, en opzetten kan eenvoudig op 30 seconden.

Verzending

De verzending gebeurt via de grote pakjesdiensten: TNT, UPS, Post.nl, GLS, … We kiezen de optimale dienstverlener voor jouw leveradres. Bovendien wordt je op de hoogte gehouden wanneer je bestelling vertrokken is.

Verzendingskosten

De verzendingskosten zijn als volgt:
a) 17,95 euro voor België, Nederland, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk.
b) 34,95 euro voor Frankrijk en Groot-Brittannië.
De verzendkost is voor de hele bestelling tezamen, ongeacht het aantal stuks.